Gratis levering/Gratis retur

Søg

Trampoliner

De senere år er det blevet populært at have sin egen trampolin i hjemmet eller haven, som især børn kan have meget sjov ud af. At hoppe på trampolin er sport og leg, træner musklerne og balanceevene og har en positive indflydelse på børns motoriske udvikling. Men de vigtigste er: det er super sjovt, både for store og små.Brug af trampoliner

Trampolin i haven, er et stort hit både for store og små. Men det kan være farligt, hvis trampolinen anvendes og/eller placeres forkert. Men man kan selv være med til at undgå ulykkerne ved at være opmærksom på, hvordan man forsvarligt skal forholde sig, når man springer trampolin.
De farlige situationer opstår især, når flere personer hopper på trampolinen samtidigt og støder ind i hinanden. Der er særlig stor risiko for skade hvis der er stor vægtforskel, Hvis man laver kolbøtter eller lignende kan man lande på hovedet eller nakken, slå sig på trampolinens kant eller fjedre eller falde ud over den og slå sig på jorden.
Det er især børn som kommer til skade med trampoliner. Du skal derfor altid holde øje, når børn hopper på trampolin. Sørg for, at børnene lærer de forsvarlige grundhop og holder sig fra saltomortaler og lignende. Af sikkerhedshensyn bør man kun hoppe én ad gangen på trampolinen.

Inden du køber en trampolin

Trampoliner hører ind under reglerne i produktsikkerhedsloven, som stiller krav om at produkter skal være sikre. Der må ikke være fare for personers sikkerhed eller sundhed. Producenter og importører er ansvarlige for at levere sikre trampoliner, og at levere en monterings-og brugsanvisning. Du bør derfor altid tjekke, om der følger en monterings-og brugsanvisning med, når du køber en trampolin. Tjek også, om trampolinen er CE-mærket. CE-mærket viser, at produktet overholder en række krav til sundhed, sikkerhed og miljø. Selvom trampoliner måske ligner hinanden, er de ikke ens. Der er markant forskel på kvalitet, sikkerhed og holdbarhed mellem de forskellige modeller og mærker. Det er med trampoliner som med alt mulig andet, man får hvad man betaler for.

Sikker montering af trampolinen

Sørg for at samle trampolinen sikkert og forsvarligt efter brugsanvisningens anvisninger. Du skal især være opmærksom på at fæstne benene ordentligt. Det er en god idé at sikre sig, at benene er forsvarligt sat fast, inden du tager trampolinen i brug. Når der bliver flyttet rundt på trampolinen, kan benene løsne sig, så tjek trampolinen hver gang den er blevet flyttet. I værste fald kan man risikere, at trampolinen falder sammen, eller at benet gennemborer trampolindug eller kantpuden.

Sikker placering af trampolinen

Stil altid trampolinen på et så blødt underlag som muligt, fx en græsmåtte. Hvis den stilles på asfalt, skal der lægges støddæmpende materiale omkring den. Der må ikke være fysiske hindringer i vejen, såsom vægge, grene eller andre legeredskaber tæt på trampolinen. Der må heller ikke være el-ledninger over, under eller i nærheden. Man kan forebygge faldskader ved at opsætte et sikkerhedsnet omkring trampolinen eller grave trampolinen ned i jorden. Husk også vedligeholdelse og eftersyn af trampolinen, tjek jævnlig fjedre, kantpude og samlingerne.

BERG trampoliner

-BERG Talent. Den perfekte børnetrampolin til mindre have
-BERG Favorit. Til alle, der søger en prisgunstig kvalitets trampolin, er Favorit det rigtige valg.
-BERG Champion. Til dem, der sætter pris på sikkerhed og holdbarhed. Med ekstra tyk og bred kantpude
-BERG Elite. Når kun det bedste er godt nok.

Exit trampoliner

- ExitTwist. Fin begynder trampolin til en attraktiv pris.
- ExitJump-Arena/Interra.Trampoliner med en unikt pris - kvalitets forhold i flot design.
- ExitSupreme. Trampoliner i særklasse.

Etan trampoliner

- Hi-flyer God allround familie trampolin
- Premium Kvalitets trampolin med fremragende hoppekomfort.

GameOnSport trampoliner

- Mega-Fun. Billig trampolin med forbedret kantpude og forstærket montagebeslag.

TilbudNyhedUdgået