Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Trampoliner

De senere år er det blevet populært at have sin egen trampolin i hjemmet eller haven som især børn kan have meget sjov ud af. At hoppe på trampolin er sport og leg, træner musklerne og balanceevnen og har en positive indflydelse på børns motoriske udvikling. Men de vigtigste er: det er super sjovt, både for store og små. Hos JE-BO Legetøj finder du derfor et udvalg der spænder fra trampoliner til de mindste, over trampoliner der er kåret som bedst i test, til firkantede trampoliner der anvendes i konkurrencer og er godkendt til institutionsbrug. Vi guider dig igennem dit køb og vi står altid klar til rådgivning om sikkerhed, instruktion om opstilling og selvfølgelig hvilken model der passer bedst til jer. Se udvalget herunder af sikre og prisdygtige trampoliner i bedste kvalitet fra Berg, Mega Fun, Etan og EXIT - du finder både trampoliner til nedgravning, firkantede trampoliner og trampoliner med sikkerhedsnet.
Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Firkantet trampolin, rund eller oval? Og hvad med størrelsen?

Er det første gang I skal ud og investere kan det være svært at vide om man skal vælge en oval, firkantet eller rund trampolin. Forskellige modeller giver forskellige opspring og det er her man finder den store forskel. Har man små børn bør man vælge nogle af de blødere modeller fordi de giver mere støtte og hjælper i opspringet hvorimod de større børn sagtens kan selv og gerne vil udfordres, så de derfor skal have en fast trampolin.

Formen på trampolinen afhænger også af hvor den skal stå. Har man for eksempel en aflang have kan en firkantet eller oval model være mere oplagt end den helt runde. En oval model tillader også mere leg på trampolinen som boldspil eller for de større børn at der afprøves tricks.

Størrelsen på trampolinen kommer igen an på hvor god plads der er i haven. Har i god plads tilbyder vi helt op imod firkantet trampolin 5 meter og selvfølgelig firkantet trampolin til nedgravning. Her er det især vores modeller fra EXIT der er populære.

Trampolin til nedgravning, er det nødvendigt?

Udover størrelse og form skal du også vælge om det er en god ide at grave den nye trampolin ned, eller om du skal vælge den kendte løsning med ben. Der er fordele ved begge:

Nedgravning af trampolinen har to tungtvejende fordele, det er mere sikkert og ser pænere ud. Når trampolinen er i jorden falder man ikke nær så langt hvis uheldet skulle være ude. Trampolinen er heller ikke synlig idet den flugter med græsset. På den måde kan man også se bagerst i haven.

Fordelene ved en almindelig trampolin er, at den kan flyttes rundt i haven som man kunne have lyst til. Så bliver det også nemmere at slå hele plænen. En almindelig trampolin kan også flyttes uden besvær med at grave nyt hul. Kontakt os her hos JE-BO Legetøj hvis du har brug for vejledning til nedgravning af trampolin eller ønsker at købe en almindelig.

Net til trampolin for højere sikkerhed

Alle vores trampoliner kan købes med sikkerhedsnet og vi tilbyder også sikkerhedsnet som tilkøb. Vi har net til trampolin i størrelserne fra Ø244 gennem Ø270, Ø330, Ø380 og helt op til Ø430 og Ø457. Sikkerhedsnettene findes også til nedgravede trampoliner, så er der ingen bekymringer når ungerne hopper i haven og du gerne vil slappe af på terrassen.

Trampolin test - Vi forhandler trampoliner kåret som bedst i test

Vi forhandler både Talent og Favorit fra Berg Toys i Holland der af flere online magasiner uafhængigt af hinanden er kåret som de bedste i testen. Berg Favorit får blandt andet roser for at være prisgunstig, at have en god affjedring, høj byggekvalitet og forbilledlig sikkerhed med et innovativt sikkerhedsnet samt et flot design.

Kontakt JE-BO Legetøj på info@je-bo.dkfor råd og vejledning inden dit køb.

TilbudNyhedUdgået