Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Gynge

En gynge i haven er synonym med barndommens idyl og eventyr og vi er derfor glade for at kunne tilbyde dig et solidt udvalg af kvalitetsmodeller til skarpe priser, her på denne side. Børn kan få flere timer til at gå ved et gyngesæt og er derfor en oplagt metode til at få børnene ud i det gode vejr. Hos JE-BO Legetøj forhandler vi mange flotte og farverige modeller, og vi har derfor garanteret også en der passer til jeres have. Er du for eksempel interesseret i et sæt med rutsjebane eller legetårn, bør du ikke snyde dig selv for et kig på dine muligheder nedenfor. Uanset børnenes alder har vi lige noget for jer, da vi også fører babysæder der både er komfortable og billige. Lyder det som noget for jer så gå på opdagelse i vores brede udvalg og find den model, I skal bruge. Et utal af valgmuligheder med gynger fra JE-BO

Ikke to familier er ens og der stilles derfor forskellige krav til udendørslegetøjet, altafhængigt af antal børn, aldre og behov. Derfor har vi hos JE-BO Legetøj gjort os umage for at samle et så varieret udvalg af gynger som overhovedet muligt - fra babysæder og legetårne, til de populære sanse- / fugleredegynger. Vi forhandler også dobbeltgynger i slidstærkt træ, der kan monteres på alt fra legetårne og mure til havens træ. Er det er en sød, lille gyngehest der er på ønskelisten, kan vi også i den forbindelse tilbyde flere fine modeller.

Dette er bare en håndfuld eksempler på hvad du kan forvente af vores udvalg på siden her og du kan løbende finde helt nye produkter, da vi regelmæssigt opdaterer sortimentet. Vi er desuden altid klar med tips og gode råd så har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice.

TilbudNyhedUdgået