Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Boldmål

På denne side kan du se nærmere på vores udvalg af boldmål. Trænger børnene til ekstra motion eller kunne du tænke dig ekstra sjov i haven når du får gæster, kan vi varmt anbefale et par boldmål. Vi forhandler mange forskellige varianter til konkurrencedygtige priser og vi har garanteret en model, der passer til dig. Vi tilbyder boldmål i flere forskellige størrelser så du uanset havens form og størrelse, kan forbedre din skudteknik. Flere varianter er desuden udstyret med galvaniserede og pulvercoatede metalframe, så det kan modstå det danske vejr. Du kan også finde varianter med smarte forankringssystemer og mange modeller leveres komplette med både net og træningsdug. Har du brug for ekstraudstyr eller tilbehør, kan du også finde et stort udvalg af dette, her på siden. Tag et kig på dine mange muligheder nedenfor og gør et godt køb allerede i dag, her hos JE-BO Legetøj. 

Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Boldmål og boldudstyr i alle afskygninger

Fra Exit Kickback Omni-Trainer, til Flexx Pop-Up fodboldmål. Hos JE-BO Legetøj kan vi tilbyde udendørsredskaber til alle aldre og interesserer. Vi forhandler blandt andet backstop net der forhindrer bolden i at flyve væk eller ud på vejen, hvis du skyder forbi målet. Kunne du tænke dig en rund eller en oval arena der markerer banen og som samtidig giver bandemuligheder, kan vi også i den sammenhæng friste med billige produkter.

Vi fører naturligvis også et bredt udvalg af tilbehør og ekstra dele, heriblandt forankringssæt, effektive kontravægte, løse net, skruesæt og meget andet. Uanset om du er ude efter en ny bold, en elastik rebounder eller noget tredje, bliver du ikke skuffet over vores store udvalg.

Tag et kig på alle vores kvalitetsprodukter på denne side, eller kontakt vores kundesupport hvis du har spørgsmål vedrørende særlige varer eller udvalget generelt.

TilbudNyhedUdgået