Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Sandkasse

Nedenfor ser du vores udvalg af sandkasser. En sandkasse til haven går aldrig af mode og vi forhandler modeller til ethvert behov og budget. Hvad end du er ude efter en mindre, praktisk og billig model eller en større, mere avanceret variant, kan vi garanteret tilbyde det, du søger. Du kan finde både stilrene og farverige sandkasser når du handler hos os, i mange forskellige størrelser. Der findes også udgaver der både kan rumme sand og vand så der kan blive nem adgang til hurtig afkøling på de varme sommerdage. De fleste modeller er naturligvis udstyret med låg imod regn og uønskede dyrs efterladenskaber, og er der stemning for en parasol eller måske en rutsjebane, kan dette sagtens lade sig gøre. Giv børnene optimale rammer for fysisk udfoldelse og aktiv leg i den friske luft – tag et kig på vores forskellige modeller nedenfor og gør en god handel hos JE-BO Legetøj. 

Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Sandkasser i alle former

Det er kun fantasien der sætter grænser når det kommer til form og farve på jeres nye sandkasse. Vi forhandler for eksempel modeller med form og farve som krabber, frøer, muslinger og skildpadder. Med form som et dyr bliver den endnu sjovere at lege i, men skal havens design og udtryk respekteres, kan vi naturligvis også tilbyde mere afdæmpede, stilrene varianter.

Flere modeller er udstyret med plads og kasser til vand, så det nærmest bliver som at tage stranden med hjem i haven. Kunne du tænke dig en i træ, kan vi lokke med modeller med låg i miljøvenligt FSC-træ. Derudover tilbyder vi et væld af ekstraudstyr, som for eksempel sandbord med låg, parasoller og meget andet.

Er du interesseret i at høre mere om vores mange kvalitetsprodukter, er vores kundesupport altid parate med svar. Vi glæder os til at høre fra dig!

TilbudNyhedUdgået