Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Trampoliner til nedgravning

Nedenfor ser du vores inground trampoliner til nedgravning. Stadigt flere vælger at grave deres trampolin ned, da dette giver en lang række fordele. En nedgravet trampolin er mere sikker, pænere og mindre vindfølsom i stormvejr. Derudover fylder denne type optisk mindre i din have og giver derfor et flottere og mere rent look. Hos JE-BO Legetøj tilbyder vi varianter fra alle de bedste mærker og du bestemmer naturligvis selv om du ønsker en rund, oval eller firkantet model. På de fleste inground trampoliner er det muligt at montere et sikkerhedsnet så du kan sikre dig at du og børnene ikke falder for langt. Bemærk at der skal være min. 2 meter fri plads uden forhindringer (fx træer, buske, terrasser eller flagstang) omkring produktet, når man vælger en nedgravet trampolin uden sikkerhedsnet. Se nærmere på de forskellige varianter her på denne side og få sjov og motion sammen med børnene.
Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Inground trampolin – motion på en sjov måde

Inground varianter er populære som aldrig før og det er der flere gode grunde til. Flere og flere har fået øjnene op for hvor meget kvalitetstid med børnene der gemmer sig i en nedgravet trampolin. Derudover er de en nem vej til effektiv og sjov motion, samt ikke mindst frisk luft.

Derudover giver denne variant et mere rent look, i forhold til traditionelle modeller. I stedet for at stikke op og ’fylde’ i indtrykket af haven, kan du med en af vores varianter gøre det så stilfuldt og afdæmpet som muligt. De fleste nedgravede produkter er hævet ca. 20 centimeter over græsplænen på grund af udluftning, men de nyste serier, som for eksempel ”BERG Flatground” og ”Exit Ground-Level,” bliver integreret i din have, hvor produktet ligger helt plan med græsset.

Trampoliner til nedgravning – valget er dit!

Hos JE-BO Legetøj ønsker vi naturligvis at kunne imødekomme alle vores kunders ønsker og behov. Derfor har du mange forskellige varianter at vælge imellem og som altid er kvaliteten helt i top. Vi har nemlig samlet et solidt udvalg af kvalitetsprodukter fra mange af de bedste og mest erfarne mærker i branchen.

Du kan blandt andet vælge imellem varianter fra producenter som BERG, Exit og Etan, og vores udvalg bliver jævnligt opdateret med nye produkter. Uanset din foretrukne producent, farve, form eller størrelse, bør du derfor ikke snyde dig selv for et kig på vores store udvalg.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os.

TilbudNyhedUdgået