Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

GameOnSport Trampoliner

Kunne du og børnene tænke jer en sjov vej til et godt helbred og tilmed en stærk pris, så bør I tage et kig på siden her. Hos JE-BO Legetøj forhandler vi nemlig et bredt udvalg af billige GameOnSport Mega Fun trampoliner med forbedret kantpude og forstærket montagebeslag, i størrelse Ø183 til Ø423. En GameOnSport Mega Fun trampolin er en populær kilde til sjov og motion og vi kan tilbyde mange forskellige varianter, da vi ønsker at kunne matche alle vores kunders ønsker. Du kan blandt andet finde modeller med net, så du kan være sikker på ikke at ryge ud over kanten når du hopper, og du har flere forskellige farver at vælge imellem. Uanset om du er ude efter en Mega Fun trampolin i blå eller grøn, er vores udvalg ikke til at gå glip af. Vi fører desuden tilbehør som for eksempel opbevaringsnet til sko så se nærmere på dine muligheder og få en sjovere og mere aktiv hverdag.
Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.GameOnSport Mega Fun trampoliner – den sjove vej til en sundere livsstil

Hvis du nogensinde har prøvet at hoppe på trampolin, forstår du, hvorfor dine børn er helt vilde med at få dig til at købe en til haven. Tror man at det populære redskab kun er til leg så tager du til gengæld fejl. Faktisk anbefaler eksperter i motion og sundhed trampoliner som en effektiv og sund måde at få børn til at røre sig på.

Fordelen ved en Mega Fun trampolin er nemlig, at man kombinerer leg med motion, og på den måde får brugt en masse energi, der ellers ville gå med at spilde tid inde foran computeren eller tabletten. Samtidig giver den unikke følelse af at hoppe børn og unge en bedre fornemmelse af deres egen krop og forbedrer balancen og ens kropslige forståelse.

Praktiske og pladsbesparende

Mega Fun trampoliner har desuden den fordel, at de ikke fylder særligt meget i forhold til hvor mange timers leg, der er i dem. Sammenlignet med fodboldbaner, cykelbaner og hvad børn ellers indretter haven til, kan en af vores modeller stå i et hjørne uden at forstyrre de øvrige aktiviteter i haven. Det er denne kombination af sund bevægelse, udviklende leg og minimale pladskrav, der har gjort dette redskab til et af de mest populære stykker legetøj for både børn og voksne.

Vil du være sikker på at kvaliteten er i top så er en af vores varianter på denne side et oplagt valg. Hos JE-BO Legetøj står vi altid klar med tips og gode råd så har du spørgsmål i forbindelse med vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os.

TilbudNyhedUdgået