Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

EXIT Trampoliner

Vil du give børnene ideel mulighed for at kombinere leg og motion, og måske også dig selv? Så er en Exit trampolin helt klart værd at overveje! En Exit havetrampolin er perfekt motion for både børn og voksne – og ikke mindst en kilde til mange sjove timers leg. Hos JE-BO har vi et stort udvalg af modeller, der kan være med til at stimulere balance, finmotorik og koordination. Du har naturligvis mange valgmuligheder, både i forhold til størrelse og farve. Exit trampoliner står for kvalitet, sikkerhed og sjov, og med vores priser kan alle være med – uanset budget. Vi lokker desuden ofte med særlige tilbud på udvalgte produkter så tag et kig på alle vores modeller nedenfor og gør hverdagen sjovere og sundere. Er du i tvivl om hvilken variant havetrampolin du skal vælge eller har du spørgsmål angående udvalget, er du altid velkommen til at kontakte os på info@je-bo.dk.
Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Exit trampoliner – sjov og motion for hele familien

En Exit havetrampolin er en sikker vinder, hvis du kunne tænke dig at kombinere leg og bevægelse. Med en af vores modeller har du nem adgang til dagens motion og så er det bare meget sjovere at hoppe med børnene end at løbe på et løbebånd. Tag et kig på vores udvalg og få frisk luft, effektiv træning og masser af grin på én gang.

Hos JE-BO Legetøj kan du finde flere forskellige Exit trampoliner. ’Twist og Silhouette’ er en basismodel og et sikkert valg for den prisbevidste kunde. ’Jump-Arena’ er en model med ekstra fokus på sikkerhed og holdbarhed, mens ’Supreme’ har en kvalitet, der er helt i særklasse. Interra og Ground-Level er specielt til nedgravning. Find hele udvalget af havetrampoliner her på hjemmesiden.

Holdbare og stabile havetrampoliner 

En trampolin skal naturligvis kunne holde til lidt af hvert, da vind, vejr og børn med masser af energi er nedslidende for ethvert legetøj. En havetrampolin fra Exit er heldigvis god til at klare det omskiftelige danske vejr, med dertilhørende regn og blæst. For eksempel er kanten på en Jump-Arena eller Interra model ikke mindre end 30 mm. tyk over hele bredden, og udstyret med et tyk PVC-betræk der betyder at den kan modstå de fleste vejrforhold. Den tykke beskyttelseskant og polstring i vandafvisende skum, samt den galvaniserede og pulverlakerede metalramme, er med til at sikre stabilitet og holdbarhed i mange år frem.

Hvis du har spørgsmål om vores havetrampoliner, kan du skrive til info@je-bo.dk eller ringe på 75 39 65 85/ 61 76 44 09.

TilbudNyhedUdgået