Gratis levering/Gratis retur

Søg

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (E-Mærket)
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Returadresse til:
JE-BO Legetøj
Grindstedvej 40
6670 Holsted

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med minkøbsaftale om følgende varer/tjenesteydelser (webordenr.):_____________________________

Bestilt den:___________
Modtaget den:____________
Forbrugerens navn:______________
Forbrugerens adresse:_______________

Forbrugerens underskrift og dato:___________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
  
Fortrydelsesret/Returnering (gælder ikke ved erhvervskøb)
JE-BO Legetøj yder 14 dages fortrydelsesret på alle nye vare fra den dag hvor du modtaget din vare, Hvis en vare skal returneres skal den ligges i original emballage og alle manualer og tilbehør skal vedlægges. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Det kan medføre en værdiforringelse, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi. Fortryder du købet skal du for egen regning sende varen retur til JE-BO Legetøj senest den 14. dag efter modtagelsen, vi beder at vedlæg kopi af ordrebekræftelse/faktura. For varer der sendes retur med Post Danmark (optil 20kg.) vil omkostningerne normalt følge Post Danmarks til enhver tids gældende priser. For vare der returneres med fragtmanden/lastbil er returomkostninger mindst kr. 200,- + 5,-kr./kg. af varens vægt (Danmark brofaste øer). De faktiske omkostninger til returfragt kan dog variere fra dette afhængig hvor i Danmark varen skal afhentes, varens omfang, mængde og karakter. Ved fejlleverancer og lignende ombyttes varen naturligvis. Du kan fortryde ved at sende varen retur eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. For at lette ekspeditionen beder vi dig om at kontakte os på 61764409 eller mail:info@je-bo.dk inden du sender noget retur. Du kan gøre brug af vores standardfortrydelsesformular, som du finder nederst i vores handelsbetingelser skulle du finde det nødvendigt.
Vi kan evt. være behjælpelig ved at arrangere returfragt af store pakker.
Er varen ikke komplet fratrækkes et beløb som svarer til omkostningen ved at gøre varen komplet igen. Er dette tilfælde kontakter vi dig inden. Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få købesummen tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den dog senest inden 14 dage. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.