Gratis levering/Gratis retur

Søg

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (E-Mærket)
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Returadresse til:
JE-BO Legetøj
Grindstedvej 40
6670 Holsted

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med minkøbsaftale om følgende varer/tjenesteydelser (webordenr.):_____________________________

Bestilt den:___________
Modtaget den:____________
Forbrugerens navn:______________
Forbrugerens adresse:_______________

Forbrugerens underskrift og dato:___________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
  
Fortrydelsesret/Returnering (gælder ikke ved erhvervskøb)

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

For varer der sendes retur med Post Nord (optil 20kg.) vil omkostningerne normalt følge Post Nords til enhver tids gældende priser. For vare der returneres med fragtmanden/lastbil er returomkostninger mindst kr. 200,- + 5,-kr./kg. af varens vægt (Danmark brofaste øer). De faktiske omkostninger til returfragt kan dog variere fra dette afhængig hvor i Danmark varen skal afhentes, varens omfang, mængde og karakter. Ved fejlleverancer og lignende ombyttes varen naturligvis. Du kan fortryde ved at sende varen retur eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. For at lette ekspeditionen beder vi dig om at kontakte os på mail:info@je-bo.dk inden du sender noget retur. Du kan gøre brug af vores standardfortrydelsesformular, som du finder nederst i vores handelsbetingelser skulle du finde det nødvendigt. Vi kan evt. være behjælpelig ved at arrangere returfragt af store pakker.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få købesummen tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den dog senest inden 14 dage fra det tidspunkt du har givet besked om at du vil fortryde dit køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den og modtaget på vores adresse.  Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Ingen fortrydelsesret. Disse aftaler kan ikke fortrydes: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.