Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Etan Trampoliner

På denne side finder du hele vores udvalg af Etan trampoliner. Hos JE-BO Legetøj er vi glade for at kunne tilbyde mange forskellige varianter af de populære Etan trampoliner og vi har garanteret lige den model, der matcher din have. Uanset din foretrukne farve og hvad end du vil have den gravet ned eller ej, bør du derfor ikke gå glip af vores store udvalg, her på siden. Vi kan ofte lokke med særlige tilbud på udvalgte modeller og vi bestræber os på løbende at opdatere vores udvalg så du altid kan finde de nyeste serier af Etan trampoliner, når du handler med os. Hos JE-BO behøver du hverken at gå på kompromis med kvalitet eller pris. Få en sjovere, sundere og mere aktiv hverdag – tag et kig på alle modellerne nedenfor og gør en god handel. Vi sidder klar ved tasterne og du kan altid sende os en mail på info@je-bo.dk for råd og vejledning inden dit køb.
Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Etan trampoliner – når sjov og motion mødes

JE-BO Legetøj er din forhandler af Etan trampoliner, der i årtier har været en sand forbrugerfavorit. Etan trampoliner er yderst populære hos børnefamilier, da de er en evig kilde til sjov og morskab. Flere og flere børn får imponerende mange timer til at gå med at hoppe på de sjove redskaber og forældre jubler over at de endelig kan lokke både de små og store med ud i haven og i den friske luft.

Etan trampoliner er dog ikke bare yderst sjove at afbenytte – de er også en sikker vej til et sundere og mere aktivt liv. En af grundene til at de er blevet så populære er netop det motionsmæssige aspekt. Med en af vores modeller kan du kombinere leg og motion i den perfekte blanding, så børnene ikke engang opdager at de får pulsen op.

Et væld af muligheder

Hos JE-BO Legetøj har du altid mange valgmuligheder og det gælder naturligvis også vores udvalg af Etan trampoliner. Er du for eksempel ude efter en solid, allround familie model til en virkelig attraktiv pris, kan vi anbefale den populære Hi-Flyer model. Vi forhandler derudover de nyere Etan Premium trampoliner, med fokus på kvalitet, sikkerhed og holdbarhed. Premium byder på en fremragende hoppeoplevelse og leveres også som inground / nedgravningsmodel.

Fra varianter med net, til mulighed for nedgravning – uanset dine specifikke ønsker og behov, er vores udvalg ikke til at komme udenom. Tag et kig på siden og find den rette model for dig.

TilbudNyhedUdgået