Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Basketball

Nedenfor har vi samlet et bredt udvalg af basketball udstyr til særdeles konkurrencedygtige priser, så trænger du og børnene til at få pulsen op med noget udendørsunderholdning, er dette siden for jer! Vi er glade for at kunne tilbyde mange forskellige former for basketball udstyr så alle kan finde et produkt der passer til deres behov. Uanset hvor meget plads I har i haven, kan I garanteret få plads til et af vores kvalitetsprodukter. Vi forhandler både portable og inground basketballkurve, der oven i købet er udstyret med dunkring for ekstra sjov. Derudover tilbyder vi naturligvis også bolde i rigtig god kvalitet, samt en lang række andet udstyr og tilbehør. Lyder det som noget I kan bruge så tag et kig på hele vores udvalg lige her på denne side og find det udstyr der passer til jeres behov og ønsker. Rigtig god fornøjelse med kampen! 

Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Basketball er sjov og motion for hele familien

Det er altid sjovt når familien samles om en fælles aktivitet og med vores udvalg af basketball udstyr venter der underholdning i timevis. Med vores udstyr behøver I hverken betale overpris eller rejse langt for underholdningen – den venter på jer lige ude i haven!

Foruden portable og inground kurve, kan I også finde smarte vægmonterede varianter til særdeles skarpe priser. Trampoliner er mere populære end nogensinde og derfor tilbyder vi naturligvis også basketballkurve til trampolinen. På den måde kan man kombinere flere aktiviteter i samme leg og man glemmer næsten hvor god motion man får, når man har det sjovt samtidig. Vi byder derudover på bolde i flere forskellige størrelser, så uanset om I er ude efter en traditionel model eller en mindre til trampolinen, kan den findes her på siden.

Få sjov med familien på de lune sommerdage og tag et kig på vores udvalg nu og her.
TilbudNyhedUdgået