Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Rebounder

Kunne du tænke dig at øve dig på din skudteknik så er en rebounder bestemt værd at kigge nærmere på. Hos JE-BO Legetøj er vi glade for at kunne tilbyde mange forskellige rebounders i rigtig god kvalitet og til rigtig gode priser. På denne side finder du hele vores udvalg af det populære redskab så tag et kig på mulighederne nedenfor og gør en god handel. Det er ikke altid lige nemt at finde en at skyde bold med og vil du altid være sikker på at du har mulighed for at øve tricks og spark, er en rebounder et oplagt valg. Vi forhandler varianter i flere forskellige størrelser og uanset om du er på udkig efter en simpel model eller en med smarte features, er du kommet til det rette sted. Vi har desuden ofte tilbud på udvalgte varianter og har du spørgsmål, kan du altid kontakte os. 

Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Bliv en bedre spiller med en rebounder

Fra den avancerede Exit Rapido hexagon model, til den mere simple og prisvenlige Exit Kickback variant – Hos JE-BO Legetøj har vi mange forskellige rebounders at vælge imellem. Exit Rapido er for eksempel sekskantet og udstyret med to typer af plader, der hver især sender bolden tilbage med forskellige hastighed. Denne variant er et sikkert valg for dig der gerne vil optimere dine reflekser og boldhåndtering.

Vi kan desuden tilbyde smarte multistationer, der både er velegnede til volleyball, håndbold og fodbold. Uanset hvor meget plads du har i haven, kan du hos JE-BO Legetøj garanteret finde en model der passer i størrelsen. Vi holder nøje øje med de seneste udviklinger på markedet så du altid har adgang til den nyeste teknologi, når du handler med os.

Har du spørgsmål til produkterne, kan du både sende os en mail på info@je-bo.dkog ringe på telefon 75396585 / 61764409.

TilbudNyhedUdgået