Gratis levering/Gratis retur

Søg

HavepoolEXIT pool Sten/træ Look leveres i størrelse 400x200 og 500x250cm  med eller uden kuppel-cover

EXIT pool har en rektangulær ramme. Denne store havepool er standard med en filterpumpe og en sikkerhedsstige, så du sikkert kan komme ind og forlade dit havnebassin. Leder du efter et stærkt svømmebassin af høj kvalitet, der også har en smuk design, og er stor nok til hele familien? Så er denne pool fra EXIT perfekt til dig!

Tage en forfriskende dukkert i swimmingpool!
Denne havepool i et moderne stone-look på siden give din have en særlig elegance og udstråling. Indersiden af poolen er blå, for en frisk pool følelse og er velegnet op til ni personer. EXIT-Swimmingpools er fremstillet af et stærkt 3-lags PVC-polyester folie. Den medfølgende filterpumpe holder vandet frisk og i bevægelse, for at forhindre forurening. Filterpumpen monteres let på poolen, og vandet filtreres ved hjælp af filterpatroner.

Stabil og robust!
Ikke kun er poolrammen unik; den er også stærk og robust. Den sorte stål ramme er ekstra tyk og har en diameter på 50 mm. Rammebenene sikrer optimal stabilitet, så dit bassin altid stå stabilt. Holdbarheden er også vigtigt; Derfor er den sorte stålramme galvaniseret og pulverlakeret så rusten ikke har en chance. Hos EXIT Toys kalder vi det Duplex Coating System.
Tid til en forfriskende dukkert i dit egen EXIT-havepool!

Multifunktionelle DOME, kuppel-cover til pool
Med et Dome-kuppel til dit svømmebassin er du ikke længere afhængigt af vejret. Kuppelen sikrer, at der ikke kommer snavs i vandet så den manuelle rengøring af bassinet reduceres og så er det en bæredygtig løsning til opvarmning af vandet, fordi solens varme er fanget under kuppel (drivhuseffekt). Kuppel er transparent og meget nem at åbne takket være integrerede gastryksfjedre. Kuppelen har også fire foldbare vinduer. Kort sagt: Nyd din pool, uanset vejret.

TilbudNyhedUdgået