Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Havepool

På siden her finder du vores populære havepools og svømmebassin til haven. Hos JE-BO Legetøj ved vi, at en havepool kan skabe enorm glæde og sjov i hjemmet, og derfor gør vi en dyd ud af at forhandle nogle stabile og robuste havepools, der kan skabe de bedste rammer for sommerens plaskeri. Vores pool rammer har en ekstra tyk stål ramme, mens rammebenene sikrer optimal stabilitet, så dit bassin altid står stabilt. Der er altså tale om havepools og svømmebassin af yderst høj kvalitet, så du trygt og roligt kan slappe af, og nyde livet i din nye havepool i mange år. Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Bestil online med levering eller bestil online og afhent efter aftale.Bliv familiens helt med havepool og svømmebassin

Er du klar til at blive et kæmpe hit i familien, så må det være tid til en sjov havepool og svømmebassin til haven! Ja, for nogle siger jo, at diamanter er en kvindes bedste ven, men vi kan i hvert fald garantere, at en havepool bliver børnenes bedste ven! Det er nemlig altid sjovt med en havepool på varme sommerdage, hvor hele familien kan være med og tage en forfriskende dukkert i poolen. Det er som en gave, der bliver ved med at give smil, grin og glæde. 

Fuldend din havepool med en DOME-kuppel

Med en DOME-kuppel til din havepool kan du få mest muligt ud af oplevelsen, da du med denne kuppel ikke længere er afhængig af vejret. Kuppelen sikrer, at der ikke kommer snavs i vandet, og på den måde reduceres den manuelle rengøring af bassinet markant. Samtidig er det en bæredygtig løsning til opvarmning af vandet i din havepool, fordi solens varme er fanget under kuplen - som en slags drivhuseffekt. Kuplen er transparent og super let at åbne og har fire smarte foldbare vinduer. Kort sagt: nyd din havepool, uanset vejret.

EXIT havepool i flotte design

Vores funktionelle og smarte EXIT havepools leveres i både sten/træ look. Find den på siden i størrelse 400x200 og 500x250cm og med eller uden kuppel-cover. EXIT poolen har en rektangulær ramme. Denne store havepool er standard med en filterpumpe og en sikkerhedsstige, så du sikkert kan komme i og forlade dit havnebassin. Leder du efter et stærkt svømmebassin af høj kvalitet, der også har en smuk design, og er stor nok til hele familien? Så er denne pool fra EXIT perfekt til dig!

TilbudNyhedUdgået