Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Trampolin tilbehør / reservedele

Her hos JE-BO Legetøj forhandler vi som bekendt et varieret udvalg af de bedste trampoliner på markedet, men også en lang række forskelligt tilbehør og reservedele til trampoliner. Hvad end du kunne tænke dig at forebygge uheld, beskytte imod vind og vejrpåvirkninger, eller måske bare vil gøre hoppeturen endnu vildere og sjovere, tilbyder vi garanteret lige det, du søger. Vores produkter kommer fra de samme producenter som står bag trampolinerne, og tilbehør og reservedele er derfor i højeste kvalitet. Du har derfor rigtig god chance for at finde det udstyr du mangler til netop din model. Fra rammenet og stiger, til forankring og springmåtter - lyder det som noget for dig så gør dig selv en tjeneste og tag et nærmere kig på vores udvalg. Er du i tvivl angående valg af produkt eller søger du en bestemt reservedel til din BERG, Exit eller Etan trampolin, som du ikke lige kan finde her på siden, så endelig ring eller sendt mail med billede af delen til os, så vi kan hjælpe dig med at skaffe/levere det til dig.Billigt trampolin tilbehør i topkvalitet

Med det rette tilbehør bliver hoppeturen betydeligt sjovere og med JE-BO Legetøj har du rigtig mange muligheder. Kunne du for eksempel tænke dig et smart og billigt framenet til at forhindre børn og dyr i at komme under springmåtten? Eller hvad med et cover der beskytter udstyret imod vind og vejr?

Vi tilbyder naturligvis også pålidelige sikkerhedsnet, så du kan minimere risikoen for at falde ud markant, for ikke at nævne basketballkurve til montering og BounceBoards til seje tricks. Vil du gøre det nemmere at komme op på og ned fra trampolinen, tilbyder vi smarte stiger, samt springmåtter i topkvalitet. Uanset dine ønsker, leverer JE-BO Legetøj varen.

Trampolin reservedele i alle afskygninger

Udover tilbehør forhandler vi en bred vifte af hårdføre og billige reservedele til din trampolin. Har din model en anelse slidt eller er den på uheldigvis blevet skadet af et stormvejr, behøver du med vores reservedele ikke at smide penge efter et helt nyt produkt. Alt dette og meget mere finder du her på siden.

Hos JE-BO Legetøj ønsker vi at kunne levere de bedste produkter på markedet og vi er stolte af vores hurtige og imødekomme kundeservice. Har du særlige ønsker eller spørgsmål i forhold til vores mange kvalitetsprodukter, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@je-bo.dk eller ringe på telefon 75 39 65 85 / 61 76 44 09. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde det, du mangler.

TilbudNyhedUdgået