Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Legehuse i plast

Her på siden finder du vores udvalg af legehuse i plast. Trænger haven til nogle legemuligheder så børnene kan lokkes ud af sofaen så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er glade for at kunne tilbyde legehuse i plast i mange forskellige størrelse så du uanset havens størrelse og antal børn, kan finde den rigtige model for jer. Vi forhandler blandt andet hårdføre varianter der både kan benyttes om sommeren og om vinteren, og som er udrustet til det omskiftelige, danske vejr. Vores udvalg består desuden af modeller med mange sjove og spændende features, som for eksempel terrasse og bænk. Vi fører også plastlegehuse med en telefon med telefonlyde. Lyder det som noget for jer så går I ikke galt i byen med vores udvalg. Se nærmere på de mange fine modeller, find den der passer til jer og giv haven ekstra liv – hele året rundt.

Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Timevis af sjov med legehuse i plast

Hos JE-BO Legetøj ønsker vi at kunne tilbyde legehuse i plast til alle typer af hjem. Derfor har vi bestræbt os på at samle så mange forskellige varianter som overhovedet muligt og vi har garanteret flere modeller der matcher jeres have. Vi fører modeller i flere størrelser og prisklasser, så uanset dit budget bør du ikke snyde dig selv for et kig på dine muligheder hos os.

Du kan for eksempel finde meget rummelige varianter der er formet som et lille legeland, med dertilhørende rutsjebane, gangbro og meget andet. Vi byder desuden på mindre modeller der sagtens kan sættes op inde på børneværelset, men som samtidig også tåler udendørs afbenyttelse. Mulighederne er mange med vores udvalg og vi tilføjer jævnligt nye produkter til samlingen.

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af produkt, er vi altid glade for at høre fra dig. Ring på telefon eller send en mail til info@je-bo.dk.

TilbudNyhedUdgået