Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Legeredskaber

Er du som mange andre forældre opsat på at få børnene væk fra tabletten og ud i haven, kan vi varmt anbefale et kig på vores udvalg på siden her. Hos JE-BO Legetøj kan vi blandt andet tilbyde sjove og flotte legehuse, med mange finurlige detaljer. Vi forhandler både legehuse i træ og plast, og uanset om der er stemning for en rutsjebane, en klatrevæg eller noget tredje, har vi garanteret den helt rigtige variant for jer. Med et hyggeligt legehus har børnene et samlingspunkt i haven hvorfra nye lege kan opstå og nye venskaber kan formes, og hos JE-BO Legetøj behøver du aldrig at betale overpris. Kvaliteten er altid i top – også når det gælder vores legeredskaber. Vi fører nemlig også rummelige sandkasser, separate rutsjebaner og meget mere, så tag et kig på udvalget af legehuse og legeredskaber nedenfor og gør haven sjovere.
Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Billige legeredskaber og legehuse i topkvalitet

Der er ikke noget at sige til at børnene hellere vil sidde indenfor med deres spil, hvis haven er kedelig at lege i. Heldigvis kan du hos JE-BO Legetøj altid finde et bredt udvalg af sjove og anderledes legeredskaber der med garanti kan hjælpe til at aktivere børnene.

Du kan for eksempel finde et varieret sortiment af gynger, der altid er et sikkert hit til børnefamilier. Eller hvad med et par boldmål og en basketball kurv, der i den grad giver sved på panden? Vi forhandler i den forbindelse også de populære reboundere, så børnene ikke behøver at skulle vente på de andre børn på gaden for at kunne øve sig i deres fodboldtricks. Skal legen være mere stille og rolig, kan du finde legeredskaber som legekøkkener så der kan laves fantasimad imens de voksne passer grillen.

Dette er blot nogle eksempler på vores samlede udvalg så tag et kig på siden og gør en god handel.

TilbudNyhedUdgået