Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Legekøkken

Et legekøkken er altid populært iblandt de mindste og hos JE-BO Legetøj forhandles der altid et vareriet udvalg. På siden her har vi samlet legekøkkener i forskellige størrelser og uanset hvor meget plads I har derhjemme, kan I garanteret finde en passende model. Børn elsker at lave mad til venner og familie. De fleste af os kender det at skulle smage på alle herlighederne når først de mindste går i gang med at ’kokkerere.’ Med et legekøkken bliver madlavningen endnu sjovere og vi er glade for at kunne tilbyde nogle fantastiske sæt til skarpe priser. Overrask børnene med noget ganske særligt – tag et kig på hele vores udvalg nedenfor og oplev glæden på de små ansigter når først de ser hvad du har givet dem! Har du spørgsmål angående vores udvalg eller i forhold til specifikke produkter, er vores kundeservice altid klar med svar, tips og gode råd. 

Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Sæt børnenes fantasi i gang med et spændende legekøkken

Det er blevet mere og mere vanskeligt at få de mindste væk fra de mange skærme der fanger deres opmærksomhed i løbet af dagen. Det er nemlig blevet lettere end nogensinde for børnene at bruge hele dagen på sofaen med en tablet eller fars telefon. Kunne du tænke dig at aktivere de små med sjove lege så er der mange timers kvalitetstid at hente med et legekøkken. Her kan børnene blandt andet lære social adfærd, når de skal lave mad med deres søskende og legekammerater, og udforske deres kreative side når de finder på nye retter og sammensætninger.

Hos JE-BO Legetøj forhandler vi blandt andet store sæt med stol, parasol og køkkensæt med hele 27 forskellige dele. Har du brug for ekstraudstyr, som for eksempel ekstra stole, kan vi også i den forbindelse imødekomme dine behov. Se nærmere på udvalget og giv børnene et sjovt og spændende alternativ til computerspillene.

TilbudNyhedUdgået