Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Firkantet Trampoliner

Velkommen til JE-BO Legetøj – din forhandler af firkantede trampoliner! Firkantede / rektangulære trampoliner er blevet mere og mere populære i løbet af de seneste år og vi er derfor glade for at kunne tilbyde de bedste modeller på markedet. Hvor man for 5 år siden kun kunne købe modeller til 25 - 30000,- kroner, kan man nu allerede købe en flot og hårdfør firkantet trampolin til privat brug for 3000,- kroner. Har du ventet på at købe en, er det derfor nu du skal slå til! Vores modeller har en bedre hoppekomfort end runde udgaver i tilsvarende kvalitet. Det er også derfor at al konkurrence i spring foregår på den rektangulære type. Med en række af de bedste producenter, er du altid i trygge hænder når du handler hos os. Vi har meget at vælge imellem og opdaterer regelmæssigt udvalget med nye, spændende varer så se nærmere på dine muligheder og find hvad du skal bruge.
Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Høj kvalitet til lave priser

Det er selvsagt meget vigtigt at ens firkantede trampolin er af høj kvalitet, hvis man vil mindske risikoen for skader på både produktet og en selv. Vi har derfor gjort os umage for at samle så mange af de mest anerkendte varianter. Derfor forhandler vi blandt andet producenter som BERG, Etan og Exit, der alle er iblandt de absolut mest kvalitetsbevidste mærker.

Fra Exit kan du blandt andet finde deres populære Interra serie, samt Twist Ground og Jump-Arena, der hver især byder på deres styrker. Kunne du tænke dig en nedgravet / inground firkantet trampolin, så kan vi også i den forbindelse matche dine ønsker. En inground model udmærker sig ved det afdæmpede design, der skjuler trampolinen og giver et mere ensartet og harmonisk udtryk i haven. Med Inground slipper du desuden for at skulle bekymre dig om, om hvorvidt produktet pludselig blæser væk i en kraftig storm. Til trods for de lækre mærker, kan alle gøre en god handel – uanset budget. Vi har endda jævnligt særlige tilbud på udvalgte firkantede trampoliner.

Rektangulære trampoliner for enhver smag

Du har naturligvis mange forskellige størrelser at vælge imellem, her hos JE-BO. Derudover kan du finde varianter i adskillige farver og derfor sikkert få en der passer til netop din have. Vi er altid glade for at hjælpe dig med at gøre det rette køb og vi står både klar ved mail og telefon, hvis du har brug for at tale med en medarbejder.

TilbudNyhedUdgået