Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Exit PeakPro Trampoliner

Dette er den vildeste og sejeste trampolin fra Exit. Her kan du lave de højeste, vildeste og sjoveste tricks!
Exit PeakPro er den absolutte top i Exit serien. PeakPro trampoliner er velegnede til begyndere og erfarne jumpere. De store og fleksible fjedre er hele 25 centimeter lange, hvilket gør det lettere for dig at foretage høje spring. Forbedre dine akrobatiske færdigheder på Exit PeakPro trampolin og bliv en rigtig professionel. Sikkerhedsnet, der følger med trampolinen, har en springmåleskala, der viser alle, hvor højt du kan springe. Udfordre dine venner til at se, hvem der kommer højst på skalaen.


Stabil trampolin af topkvalitet
Benene og topskinnen er ekstra tykke, hvilket gør den til den absolut stærkeste EXIT trampolinramme. I al slags vejr og under de vildeste spring forbliver trampolinen stabil og på sin plads. Trampolinrammen er galvaniseret og pulverlakeret, så rust ikke har en chance. Så lad os hoppe!
Hos EXIT Toys går kvalitet og sikkerhed hånd i hånd. Sikkerhedsnet er i topkvalitet og den tykke polstring af PeakPro beskytter dig ved springfejl. Og det specielle fodbeskyttelsessystem forhindrer at din fød eller arm bliver ”fanget” i fjedrene, mens du hopper. På EXIT PeakPro trampolinen kan du sikker laver dine trampolintricks hver dag!
TilbudNyhedUdgået