Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Legehuse i træ

Et legehus i træ er et ikonisk symbol på barndommens eventyr og hos JE-BO Legetøj kan du altid finde et bredt udvalg af flotte varianter. Med et trælegehus kan du nemt lokke børnene med ud i haven og væk fra al den distraherende elektronik.Vi forhandler varianter i mange flotte farver og med flere sjove detaljer. Kunne du for eksempel tænke dig et med rutsjebane fastmonteret, kan dette sagtens lade sig gøre når du handler hos os. Du kan også finde modeller med sjove klatrevægge og vi opdaterer jævnligt vores udvalg med helt nye produkter. Vi forhandler desuden et varieret udvalg af tilbehør og ekstraudstyr, heriblandt blomsterkasser, forankringssæt og covers til sandkasser. Alt dette og mere til rigtig gode priser. Kun fantasien sætter grænser når det kommer til vores legehuse i træ, så tag et kig på hele vores udvalg og gør haven endnu sjovere at lege i. 

Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Aktivitet og leg i et nyt trælegehus

Har du svært ved at få børnene ud i haven så er der mange ting man kan gøre for at gøre haven mere spændende og indbydende. Højest på de fleste børns liste er trælegehuset, der i årtier har været et samlingspunkt for de mindste. Hos JE-BO Legetøj er vi stolte af vores udvalg og vi har bestræbt os på at samle varianter for enhver smag. Derfor kan du finde modeller i mange forskellige størrelser og i flere sjove designs. På den måde har du god mulighed for at finde et der passer perfekt til netop din have.

Et legehus i træ er et hit iblandt børn og hjælper til at aktivere deres fantasi, samtidig med at de kan være ude i den friske luft og få motion igennem leg. Har du spørgsmål i forbindelse med særlige produkter eller kunne du tænke dig at høre mere om udvalget generelt, er du meget velkommen til at kontakte os.

TilbudNyhedUdgået