Gratis levering/Gratis retur

Søg

KøretøjAt køre gokart er sundt og sjovt!

BERG Toys har efterhånden tyve års erfaring med et designe, fremstille og sælge gokarts. Vi bestræber os på at udvikle sikre og slidstærke produkter, som børn kan have stor fornøjelse af i årevis.

Designet i Holland

På BERG Toys råder vi over et hold af erfarne designere og ingeniører, der løbende arbejder på at indarbejde de seneste tendenser og nyskabelser i vores nye modeller. Gokarts fra BERG Toys bliver således til stadighed bedre, så de også fremover kan skabe glæde for brugerne.

BERG Testlaboratorium

Kun den ypperste kvalitet er god nok. Produkter fra BERG Toys udsættes for ekstremt krævende tests og overvåges løbende af vores afdeling for kvalitetskontrol i eget testlaboratorium med henblik på at sikre, at de altid er i overensstemmelse med gældende kriterier. Dette er børnenes garanti for, at de kan have fornøjelse af deres gokarts fra BERG Toys i årevis.

Sikkerhed frem for alt

BERG Toys garanterer en høj grad af produktsikkerhed. Udover de sikkerhedstests, som BERG Toys selv udfører, sikkerhedskontrolleres vores gokarts løbende af uafhængige europæiske testlaboratorier som TÜV og Intertek. Alle gokarts fra BERG Toys er dermed i overensstemmelse med CE-standarderne for legetøj, og alle med friløb overholder de strenge kriterier fra TÜV.

Miljømæssig bevidst

Lang holdbarhed er altafgørende for BERG Toys, og vi bestræber os på at gøre fremstillingen af vores produkter så miljøvenlig som muligt. Desuden sørger vi for, at alle løsdele i videst mulige omfang bliver genanvendt. BERG Toys tager således hensyn til verden omkring os: både nu og i fremtiden.

Service og garanti

BERG Toys er synonymt med kvalitet, så garantien på de fleste gokartstel er ikke under 5 år, mens den for løsdele typisk er 2 år. bortset fra sliddelene. Udover denne driftsgaranti tilbyder vi også førsteklasses service via vores specialiserede forhandlere samt muligheden for at beordre løsdele efter indkøbet af selve produktet. Dette er endnu et led i BERG Toys bestræbelser på at garantere kunderne mange års køreglæde! Garantien ved ervhervsmæssig brug 12 måneder.

Vi montere gratis din pedalgokart når du afhenter gokarten selv.

TilbudNyhedUdgået