Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

Rutsjebane

En rutsjebane i haven er altid en sikker vinder og hos JE-BO Legetøj kan vi naturligvis tilbyde et bredt og varieret udvalg af billige kvalitetsmodeller. Du kan finde modeller i mange forskellige størrelser, herunder på både 120cm, 180cm og på 220cm. Vi forhandler rutsjebaner i mange flotte farver og med vores priser kan alle være med, uanset budget og behov. Foruden traditionelle varianter, tilbyder vi også modeller med ekstra udstyr. Vi fører for eksempel modeller med tilhørende legehus, samt udgaver med medfølgende sandkasse. Kunne du tænke dig et kombineret gynge- og rutsjestativ, kan vi også i den sammenhæng imødekomme dine ønsker. Dette er blot nogle få eksempler på vores samlede udvalg og vi tilføjer jævnligt nye produkter til samlingen. Tag derfor et kig på dine muligheder nedenfor og gør en god handel, eller kontakt vores kundesupport hvis du har spørgsmål i forhold til valg af produkt. 

Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.



Høj kvalitet, lave priser og masser af sjov med en rutsjebane

Hvis der er nogen der har forstand på udendørs legetøj og legeredskaber så er det os, her hos JE-BO Legetøj. Vi er stolte over at kunne tilbyde et bredt sortiment af de bedste redskaber på markedet, som her hvor du kan finde rutsjebaner i topkvalitet.

I takt med at tablets og computerspil stiger i popularitet, kan det være sværere og sværere for forældre at lokke børnene med udenfor i den friske luft. Det klassiske havelegetøj slår dog sjældent fejl, og vil du gøre haven så indbydende og spændende som muligt, er en rutsjebane ikke at undervurdere. Med et væld af flotte farver og sjove detaljer, giver vores produkter børnene mulighed for bevægelse igennem leg og vores priser er ikke til at tage fejl af.

Vores kundeservice er klar ved telefonen hvis du har spørgsmål. Ring på 75396585 / 61764409 eller send en mail til info@je-bo.dk og snak med en af vores dygtige medarbejdere.

TilbudNyhedUdgået