Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

BERG Trampoliner

Trampoliner er yderst populære, men selvom de måske ligner hinanden er de bestemt ikke ens! Kvaliteten varierer betydeligt fra mærke til mærke og hos JE-BO Legetøj har vi derfor gjort os umage for at samle de mest erfarne og kvalitetsbevidste producenter på markedet. På denne side finder du hele vores udvalg af BERG trampoliner, der må siges at være en af de bedste i branchen. BERG trampoliner findes i adskillige udgaver og vi har garanteret lige den model, du er ude efter. Det kendte mærke har fokus på både sjov og sikkerhed, og du er derfor i rigtig gode hænder når du benytter deres varianter. Tag et kig på hele vores udvalg og vælg blandt andet imellem nedgrave og højbenede modeller. Uanset din foretrukne farve, form og størrelse, er BERG et oplagt valg og vi bestræber os på løbende at opdatere vores udvalg med helt nye produkter.
BERG Trampoliner leveres fragtfrit.



 

Et væld af muligheder med BERG trampoliner

Hos JE-BO Legetøj gør vi hvad vi kan for at matche alle vores kunders ønsker og med BERG trampoliner er mulighederne mange. Der produceres varianter i alle størrelser og med en lang række smarte features.

Er du for eksempel på udkig efter en mindre børnemodel så er BERG Talent trampolinen lige noget for dig. Talent giver plads til at flere børn kan boltre sig på én gang, samtidig med at den er kompakt nok til at kunne stå i langt de fleste haver. Kunne du tænke dig en prisvenlig variant i solid kvalitet, kan vi anbefale Favorit serien, som du ofte kan finde særlige tilbud på, her hos JE-BO Legetøj. Vi kan også tilbyde modeller der kan håndtere ekstra vægt, i form af sikre og holdbare Champion, der fås med ekstra tyk og bred kantpude for endnu bedre beskyttelse. Vil du gå hele vejen så er BERG Elite den ultimative trampolin, der typisk er udstyret med blandt andet T-net og stige. Udover de forskellige serier, forhandler vi naturligvis også ovale og firkantede produkter og uanset om du ønsker en rød eller grøn model, går du ikke galt i byen med vores udvalg.

Lækkert design til en stærk pris

Det er tydeligt på enhver model at BERG trampoliner byder på mange lækre detaljer og flotte designs. Vil du ikke have at den æstetisk fylder for meget i haven, bør du se nærmere på de nedgravede modeller. Med en inground / nedgravet variant er du også bedre stillet i tilfælde af voldsomt stormvejr, da disse ikke vælter rundt i blæsten.

TilbudNyhedUdgået