Gratis levering/Gratis retur

Søg

Exit Dynamic Sports groundlevel trampolin 366cm Black

Varenr.  10.88.12.00
EAN nr. 8720289698126
DKK 7.995,00
DKK 8.245,00
 På lager leveringstid 3-7 hverdage

Beskrivelse

Levering fragtfri Danmark brofaste øer
.

EXIT Dynamic sportstrampolin i jordniveau ø366cm - sort

EXIT Dynamic sportstrampolin i jordniveau for personer over 14 år er en rund, matsort trampolin uden sikkerhedsnet eller -fliser. De lange fjedre sikrer masser af springkraft, så du flyver i luften i længere tid og kan udføre de sejeste tricks. Oplev de mest utrolige eventyr højt oppe i luften med en EXIT Dynamic sportstrampolin af absolut topkvalitet!

Der er ingen grænser

Oplev den fantastiske springkvalitet med en EXIT Dynamic sportstrampolin. Hoppere med en masse erfaring kan løfte deres færdigheder op til næste niveau uden problemer, fordi denne trampolin har dobbelte koniske fjedre, der er 25 cm lange. Resultatet er en banebrydende præstation. Og trampolinen holder sig også godt på plads, selv ved de højeste spring, fordi den ultrastabile topskinne har en tykkelse på 42 mm. Derudover er den galvaniseret og pulverlakeret for optimal beskyttelse mod vejrpåvirkninger og rust. Med en EXIT Dynamic sportstrampolin kan du have det sjovt med at hoppe i årevis.

Stilfuldt design

EXIT Dynamic er den absolutte spydspids i EXIT Toys' trampolinkollektion. Dens luksuriøse matte udseende med supplerende farvedetaljer giver den et stilfuldt og moderne look. Og den ekstra fordel ved trampolinen i jordniveau er, at polstringen er på samme niveau som græsset, så trampolinen er fuldt integreret i resten af haven. EXIT Dynamic er en trampolin med klasse!

Ekstra sikkerhed

Denne Dynamic sportstrampolin i jordniveau leveres uden sikkerhedsnet eller -fliser. Det betyder automatisk, at de falder uden for CE-mærkningen og er velegnede til personer fra 14 år og opefter. Vores sportstrampoliner er naturligvis testet i forhold til alle andre sikkerhedskrav, der gælder for disse trampoliner. For en optimal følelse af sikkerhed fås denne trampolin også med et sikkerhedsnet af høj kvalitet med overlappende dør eller med de unikke EXIT Freezone sikkerhedsfliser. Så kan alle have det sjovt og hoppe uden bekymringer.


Specifikationer:
Total brutovægt ca. 95 kg,
Diameter 366cm.
Trampolinhøjde 3 cm.
Topframe Ø42 x 1,8 mm galvaniseret og sort pulvercoating
Fjedre 80 stk. Ø3,5 x 30 x 250mm 
Kantpude 30mm tyk og 45 cm. bred
PVC folie 0,74mm
Max. belastning 650 kg. (max. springbelastning 130 kg.)

Garanti:
Frame 10 år, kantpude 2år, springmåtte 2år, og fjedre 5år.

Tilføj vare til kurven

Datablad(e)

relaterede produkter

    Kunder som købte denne, købte også...

      TilbudUdgåetUdgået