Gratis levering/Gratis retur

Søg

EXIT DOME til havepool Ø450

Varenr.  30.80.15.00
EAN nr. 8720088262351
DKK 2.899,00
 På lager 

Beskrivelse

 

EXIT DOME til efter montering på exit pool Ø450 cm

Multifunktionel poolskærm/Dome

Med poolskærmen fra EXIT til swimmingpools er du ikke længere afhængig af vejrudsigten, og kan nyde din swimmingpool selv i mindre behageligt vejr. Poolskærmen er også en bæredygtig løsning til opvarmning af vandet. Når poolen ikke er i brug, kan du fastgøre poolskærmen sikkert til poolen med de medfølgende stropper. Dette undgår, at der kommer snavs i poolen.

Din egen indendørs swimmingpool

Poolskærmen er let at fastgøre til rammen af swimmingpoolen, og det kræver meget få kræfter at åbne og lukke den, takket være den unikke hængselmekanisme. På ingen tid kan du svømme i din egen indendørs swimmingpool! Der er super rummeligt under poolskærmen, og da den er gennemsigtigt, kan du holde øje med, hvad der foregår uden for poolen. Poolskærmen kan endda forblive delvis åben, hvilket gør det nemt at komme i og ud af poolen. Med poolskærmene fra EXIT Toys kan du svømme uanset vejret!

Poolskærm på et andet poolmærke?

EXIT poolskærm passer også til pools fra andre mærker med en diameter mellem 440 og 460 centimeter. Bemærk, at poolen skal have et lige antal ben med en diameter, der ikke overstiger 40 millimeter, og at topskinnen skal være rund og ikke tykkere end 50 millimeter. Kun dan passer poolskærmen til din pool, og du kan nyde at have din egen indendørs pool.


 

Tilføj vare til kurven

Datablad(e)

relaterede produkter

    Kunder som købte denne, købte også...

      TilbudUdgåetUdgået