Gratis levering/Gratis retur

Søg

BERG SPORTS Ultim Pro Bouncer Regular 5x5 + Safety Net XL

Varenr.  32.55.96.30
EAN nr. 8715839090802
DKK 38.479,00
DKK 39.199,00
 På lager Leveringstid 7-10 hverdage

Beskrivelse

Levering fragtfri Danmark brofaste øer
.

BERG SPORTS ULTIM PRO BOUNCER REGULAR 5 x 5 + SAFETY NET XL

BERG vil inspirere børn til at lege mere udendørs. Trampolin er en sjov og sund aktivitet. Med en BERG trampolin kan du være sikker på mange års spilleglæde og en sikker trampolin. Du kan vælge mellem en rund, oval eller rektangulær trampolin. Du har også valget mellem en trampolin på ben, eller en nedgravet trampolin. Med så mange forskellige typer og størrelser tilbyder BERG den rigtige trampolin til enhver have. Med en BERG trampolin kan du lave de fedeste hop, og du vil helt sikkert være den bedste i dit nabolag.

Pluspunkterne ved en BERG trampolin:

* Mere end 35 års erfaring med at udvikle udendørs legetøj

* Brug af børnevenlige materialer af høj kvalitet

* Omfattende testede trampoliner for at kunne garantere sikkerheden

* Op til 13 års garanti på din BERG trampolin

BERG udviklede Pro Bouncer til virkelig erfarne hoppere. Du får de højeste spring med AirFlow Pro-springmåtte og TwinSpring Pro-fjeder. AirFlow Pro, vores nyeste springmåtte, lader ikke mindre end 150 % mere luft passere igennem end en standard springmåtte.TwinSpring Pro-fjedre er meget større, længere og tykkere fjedre med en meget lavere fjederkonstant, hvilket gør det muligt for professionelle at hoppe højere endnu. Fordi springmåtten går dybere ned, og trampolinen er mindre "hård", hermed er Pro Bouncer den ultimative trampolin til professionelle hoppere. Den seje multi-tone grafik på polstringen,  Safety Net Deluxe XL og sort frame fuldender denne trampolin. Pro Bouncer holder i mange år på grund af den fremragende kvalitet. Du får ikke mindre end 10 års garanti på stellet. 

En rektangulær trampolin.

På en rektangulær trampolin kan du springe fuldt ud over hele længden. Hop på en rektangulær trampolin er nemmere at kontrollere. Derfor bruges rektangulære trampoliner i den olympiske topsport. Derudover passer trampolinen på grund af den rektangulære form også godt i haven.

En trampolin på ben (regulær)

Hvis du foretrækker ikke at grave et hul i din have, er en trampolin på ben en god mulighed. En trampolin på ben er nem at installere og flytte. En trampolin på ben er også synlig i din have.

Deluxe XL sikkerhedsnet

Sikkerhedsnet omslutter trampolinen helt for optimal sikkerhed. Deluxe XL sikkerhedsnettet er af et netmateriale af meget høj kvalitet. Nettet XL er 22 % højere og sikrere end et alm. Deluxe-net. På grund af den høje åbning er adgangen til trampolinen lettere. De robuste og bøjede stænger give ekstra sikkerhed. Deluxe XL-nettet har en selvlukkende indgang, hvilket gør det endnu mere sikkert end et net med lynlås.

Tilbehør til trampolin på ben

Gør trampolin brug endnu mere sikker med en BERG-stige og beskyt din trampolin om vinteren med BERG-coveret og fastgør trampolinen godt med et ankersæt.

Fun og sjov

Mens du hoppe på trampolinen, kan du måle alle dine  tricks, hoppetid og spinhastigheder med BERG AirHive jump tracker. Og med BERG Basketball TwinHoop kan du opleve endnu mere glæde på trampolinen! For at du lander sikkert under dine tricks, har BERG også forskellige Spottingmåtter.

BERG Garanti:
•Ramme 10år
•fjedre 5år
•Springmåtte 2år
•Kantpude 2år
•Tilbehør 1år

Tilføj vare til kurven

Datablad(e)

relaterede produkter

    Kunder som købte denne, købte også...

      TilbudUdgåetUdgået