Gratis levering/Gratis retur

Søg

BERG Grand Elite Inground 520 grey + Safety net Deluxe

Varenr.  30.43.75.32
EAN nr. 8715839085105
DKK 15.009,00
DKK 17.009,00
 På lager leveringstid 5-8 hverdage

Beskrivelse

Levering fragtfri Danmark brofaste øer
.

BERG Trampolin Grand-Elite 520 oval med Delux safety net.

Vil du have den bedste ovale trampolin? I så fald bør du satse på BERG Grand Elite! Den ovale form kombinerer fordelene ved en rund og en rektangulær trampolin. Styrken ved en rund ramme og den store hoppeflade på en rektangulær trampolin gør det både sjovt og sikkert at hoppe på trampolin. Med beskyttelseskant og et udseende, der ikke falmer, er Elite unik. Den er utrolig sikker og er fremstillet af de bedste og stærkeste materialer på markedet, som sikrer, at beskyttelseskanten holder i mange år og er optimalt beskyttet mod solens stråler. De buede pæle gør Deluxe-sikkerhedsnettet med selvlukkende indgang ekstra stærkt og sikkert.

• AirFlow-springmåtten tillader 50 % mere luftgennemstrømning. Dette giver bedre hoppekomfort samt højere og mere fleksible hop.
• Da TwinSpring Gold-fjedrene anbringes i en vinkel, er de ekstra lange og fleksible uden at mindske pladsen til at hoppe på.
• En oval trampolin har styrke som en rund trampolin, så du kan springe i den fulde længde på samme måde som på en rektangulær trampolin.
• Den særlige forbindelse mellem beskyttelseskanten og sikkerhedsnettet gør, at det er nemt og sikkert at træde op på trampolinen.
• Beskyttelseskanten har en særlig avanceret blank finish.
• Beskyttelseskanten er ekstremt UV-bestandig og bliver derfor ved med at se flot ud i mange år Tophætten gør forbindelsen mellem rammen og nettet robust og sikker.
• Rammen er nem at samle og montere.

Tilføj vare til kurven

relaterede produkter

    Kunder som købte denne, købte også...

      TilbudUdgåetUdgået