Gratis levering/Gratis retur

Søg

BERG Grand Champion InGround 350 grey Sport-Airflow

Varenr.  30.33.13.31
EAN nr. 8715839082838
DKK 7.149,00
 På lager 

Beskrivelse

Levering fragtfri Danmark brofaste øer
.

BERG Inground Grand-Champion 350 Sport

BERG InGround Integrere trampolin i din have.

BERG Inground nedgravnings trampoliner har et unikt rammekonstruktion. Den øvre topramme hviler på lave fødder som stå på græsplæne og fastgjort med tilhørende pløkker.
Hullets diameter under trampolinen er ca. 40 cm. mindre som trampolins diameter og dybden er min. 75 cm. i mitten. Fordelen af BERG Inground trampoliner er at der kun skal fjernes en fjerdedel af den mængde jord sammenligne med nedgravning af en alm. trampolin, da hullet er mindre i diameter og konisk i stedet for cylindrisk.
Trampolinen har standart et net på rammen, som giver ekstra sikkerhed, fordi det forhindre, at små børn eller husdyr kravler ind under trampolinen

BERG Champion serie: Topmodellen til privat brug
BERG Champion Inground er for dem, der sætter pris på sikkerhed og holdbarhed. Beskyttelseskanten er hele 38 cm. bred, og 30mm. tyk og dækker både metalramme og fjedre. Det grønne  kraftige PVC presenningsmateriale (bisonyl) sørger for en lang holdbarhed og er UV behandlet. Spring måtten er UV- og vejrbestandigt, de trekantede metal kroge er fastgjort med 8 kraftige syninger som kan klare store springbelastninger. (120 kg. i størrelse Ø430)
BERG Champion Inground trampolinen har galvaniseret metal ramme, både indvendigt og udvendigt, hvilket beskytter mod rust. Den stabile stålramme sidder fast på benene med fjedreklips. BERG GrandChampion er udstyret med TwinSpring-System. TwinSpring-System giver at unikt hoppeoplevelse til stor og små.

BERG Champion Inground trampolin fås i fire runde størrelse 270, 330, 380 og 430cm. Et oval 520x345cm og et firkantet 220x330cm.
Størrelse 430 kan fås med Tattoo springmåtte:
Tattoo er at unikt spil på måtten med seks farvende illustrationer som hver indikerer den type spring som kan udføres. Tattoo trampolinspil opfordrer alle omkringstående til at lege med selvom kun et barn hopper trampolinen og således minimeres muligheden for, at der sker uheld. Spillet er både til unge og ældre, begyndere og øvede.

Sikkerhedsnet kan eftermonteres. På denne måde kan du hoppe og lege uden nogen risiko for at falde fra trampolinen, eller lave sjove boldspil.
              
At hoppe på trampolin er sport og leg, træner musklerne og balanceevene og har en positive indflydelse på børns motoriske udvikling. Men de vigtigste er: det er super sjovt, både for store og små.

Specifikationer
BERG InGround Grand-Champion 350 Sport
•Trampolins diameter 350x250cm. oval
•Kraftig dobbelt termisk galvaniseret trampolin ramme i 42/2,0 mm stålrør.
•antal ben 8 dobbeltben
•Højde trampolin 27 cm.
•Antal fjedre 80
•Fjederlænge 190mm. TwinSpring-System
•Kantpude og springmåtte UV-beskyttet
•Kantpude med slidestærkt 0,55 PVC på toppen og bunden.
•Kantpude materiale (fyld): vandafvisende-celleskum
•Kantpudens bredde 390mm.
•Kantpudens tykkelse 30mm.
•Maks. springbelastning 110kg. (testbelastning 550kg.)
•Leveres inkl. ramme net.

Tilføj vare til kurven

Datablad(e)

relaterede produkter

    Kunder som købte denne, købte også...

      TilbudUdgåetUdgået