Gratis levering/Gratis retur

Søg

 JE-BO legetøj tilbyder ViaBill betaling

Det betyder for dig som kunde, at du nemt og hurtigt kan købe det, du ønsker her og nu i vores webshop, og du kan betale i rater, eller hele beløbet på en gang.

Med ViaBill skal du ikke have nogen penge op af lommen her og nu. Du skal blot vælger ViaBill som betalingsmetode, hvorefter du gennemfører ordren uden at betale noget.

Du vil efterfølgende få tilsendt en email fra ViaBill, hvor de skal bruge dine oplysninger for at tilmelde dig som betaler igennem ViaBill.


Hvem er ViaBill?
ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder. ViaBill består af ViaBill Group A/S, ViaBill A/S og er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og topfolk inden for E-commerce markedet

ViaBills ordning fungerer således:

Du kan låne op til 2000,- helt og aldeles rente- og gebyr frit. Det eneste du skal gøre, er at betale dit afdrag fast hver måned (i op til 24 måneder), i overensstemmelse med ViaBills betingelser. Du har også mulighed for at låne over 2000,- op til 10.000,- til alm. markedsrenter.

Betingelser for at benytte Viabill

For at benytte ViaBills afdragsordning, er der nogle betingelser der skal være opfyldt.
•Du skal være minimum 18 år
•Du skal have dansk CPR nr. og dansk folkeregisteradresse
•Du giver ViaBill lov til at kreditvurdere dig, inden de godkender din bestilling

ViaBill er en ekstern betalingsmulighed. Derfor skal alle henvendelser ang. betaling foretages til Viabill's kundeservice på tlf. 88 826 826.  eller mail: info@viabill.com

Ønsker du at vide mere om ViaBill kan du finde svar på dine spørgsmål her: Læs om ViaBill Faq