Gratis levering/Gratis retur

Søg


BERG

MOOV

MOOV er et helt nyt modulært legekoncept udviklet af BERG Toys, hvor børnene ved hjælp af indholdet fra bare én kasse kan lave 4 forskellige køretøjer. Det er den perfekte idé eller gave til det fantasifulde barn, som elsker at skabe og bygge. Børnene kan selv springe direkte ud i legen med den skattekiste af elementer, som kassen indeholder. Der er både træelementer, gummiringe, hjul, aksler og meget mere. Desuden indeholder MOOV kassen også byggetegninger til forskellige køretøjer, såsom en trehjuler, en carver, en racerbil og en scooter. Men her behøver det selvfølgelig ikke at stoppe, for MOOV er et legekoncept, hvor kun fantasien sætter grænser. 

Er du træt af dit køretøj? Så bygger du bare et andet køretøj!

Fragt 75,-kr. / bestilling over 3500,-kr. leveres fragtfrit.Hvad er MOOV?

MOOV er et helt nyt modulært legekoncept, udviklet af BERG Toys. BERG Toys står altid forrest i køen, når det gælder innovation. Denne gang er det også tilfældet. MOOV er et modulært system, hvor børnene ved hjælp af indholdet fra én kasse kan lave 4 forskellige køretøjer. De kan selv gå i gang med træelementerne, gummiringene, hjul, akser... Kassen indeholder 4 byggetegninger til 4 forskellige køretøjer: en trehjuler, en carver, en racerbil og en scooter.
Men her behøver det selvfølgelig ikke at stoppe. Kun børnenes fantasi sætter grænserne. Ved at kombinere flere kasser er mulighederne utallige.
Er du træt af dit køretøj? Så bygger du bare et andet køretøj!

Køretøjsbyggeriet pirrer børnenes kreativitet og når køretøjerne er færdige, kommer børnene i bevægelse, mens de leger med dem.
Vil du ræse på vejen med en fantastisk racerbil? Vil du styre en sej trehjuler? Med MOOV behøver du ikke at vælge: du bygger dem bare.
Kreativitet: Med delene fra MOOV er variationsmulighederne utallige. Du kan sætte dem samme, med hjælp fra sikkerhedsforskrifterne, på mange forskellige måder. Herligt... hvilken racemonster skal det være i dag?
Delene fra MOOV består af træplanker, coatede stålaksler, rammedele i stål og stærke kunststofringe. Mere har du ikke brug for, tilmed intet værktøj!
Basispakken (Streetkit) indeholder 220 dele. Kassen indeholder 4 byggetegninger til 4 forskellige køretøjer: en Chopper, en Racer, en Scooter og en Carver.

Byg selv fx.

MOOV CHOPPER

Denne seje chopper falder alle for. Sammen med dine venner kan I kører gennem enge, parker eller gader. Den er udstyret med et blødt skumsæde og ryglæn, så I kan lege i timevis.

MOOV CARVER

Carver’en ligner en balanzbike. Du styrer nemlig med kroppen. Du skal være lidt af en udlært MOOV-kører for at styre denne model! Derfor er disse trehjulere så spændende.

MOOV RACER

Ræs rundt sammen med vennerne? Det kan lade sig gøre på denne spændende firehjuler. Du bliver helt sikkert bemærket med skumsædet og den seje vindskærm! Du tager hvert sving med lethed og bremser, når du vil.

MOOV SCOOTER

Du kan opdage hele nabolaget på denne scooter. Dine fødder hviler på den brede træflade, som er lavet af 8 planker. Bremsen sørger for, at du kan bremse, når du vil. Og du er altid synlig med forlygterne.

MOOV’s hemmelighed er den fleksible ring. Den anbringes let på akslerne. På denne måde kan du selv lave de smukkeste køretøjer.
Sæt bare farten op, for dit MOOV-køretøj er bomstærkt og udstyret med bremser!
Selvfølgelig vil du køre komfortabelt. Derfor har dit køretøj rigtige dæk.
Børn fra omkring 5 til 12 år bliver ikke trætte af MOOV. Med delene fra MOOV er variationsmulighederne utallige. Du kan sætte dem sammen som det passer dig. Herligt... hvilken racemonster skal det være i dag?
MOOV er ikke kun til privat brug, men er også meget elsket på skoler.

Du kan bestille MOOV-kassen her hos JE-BO Legetøj!

TilbudNyhedUdgået