Gratis levering/Gratis retur

Søg

Pedal-gokart BERG Buddy B-Orange

2542760

Pedal-gokart Ferrari F150 Italia

Varenr.  24.23.00
EAN nr. 
DKK 2.499,00
 Ikke på lager udgået

Beskrivelse

FERRARI F150 Italia pedalgokart

Ferrari : nu for dem under 18! Vil du være den nye testkører?

Det er enhver drengs største drøm at køre i en ægte Ferrari. BERG Toys udvikler nu sammen med Ferrari to pedaldrevne ‘biler’ og gør dermed drømmen til virkelighed, selv for børn under 18
Børn fra 3 år vil med Ferrari F150 Italia  pedalgokart kunne forestille sig, at de kører en ægte Ferrari. Denne veludrustede gokart, som er inspireret af superbilen Ferrari

Fremstillet under licens af Ferrari Spa. FERRARI, the PRANCING HORSE-anordning, alle associerede logoer og distinktive design er varemærker, som tilhører Ferrari Spa. Ferrari-bilens karosseridesign er beskyttet som Ferraris ejendom i henhold til varemærke- og vareudstyrsloven.

Oplev den imponerende acceleration i den ekstremt manøvredygtige og superhurtige Ferrari  pedalgokart. Med den aerodynamiske frontspoiler og de unikke for- og bagspoilere vil dine konkurrenter hurtigt blive kørt langt agterud. Er du parat til en oplevelse af de mere vilde? Så kig forbi og få en prøvekørsel.

Rattet kan justeres i højden
Justerbart sæde i 3 indstillinger, til børn 3-8 år
Drejeakslen sikrer stabilitet i alle terræner
BRF-navet gør det muligt at køre både forlæns, baglæns samt friløb og baglæns pedalbremse din garanti for optimal sikkerhed.

mål 112x75x67 cm.
vægt 27kg.

Tilføj vare til kurven

Datablad(e)

relaterede produkter

    Kunder som købte denne, købte også...

      TilbudUdgåetUdgået