http://www.je-bolegetoj.dk    
Forside Salgs- og leveringsbetingelser Sådan handler du

Løbehjul giver perfekt træning og hurtig transport

Vil du have et godt løbehjul til dit barn? Hos JE-BO sælger vi flere typer af løbehjul til private og institutioner. Køb et løbehjul til dit barn i vores webshop og få et hurtigt transportmiddel mellem fx hjem, skole og institution. Samtidig er det et legeredskab til sjov og tricks. Løbehjul fik nærmest en revival i slutningen af 1990’erne, da der kom flere nye modeller på markedet, og populariteten steg. Bruger du løbehjulet mest til transport, er det klart en fordel at vælge en model med store hjul. Vi sælger løbehjul med små og store hjul, såvel som smalle eller mere brede hjul. Løbecykler har vi også.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Køb det rette løbehjul
  • Farverigt løbehjul til mindre børn
  • Løbecykler

Køb dit løbehjul online. Har du spørgsmål, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj ligger på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09

Se Løbehjul - Klik her

Køb det rette løbehjul

Vil du gerne have et enkelt løbehjul, der er nemt at opbevare? Scooter løbehjulet er et sjovt løbehjul med 13 cm. hjul. Det er nemt at folde og opbevare. Det er praktisk, både når det skal opbevares i hjemmet, i en garderobe eller transporteres, uden det er i brug. Dette løbehjul er i 50 % aluminium og 50 % stål. Vil du hellere have et mere massivt løbehjul, kan du overveje institutionsløbehjulet Scooter70 fra BERG med bremser. Et løbehjul i denne type vejer 7 kg, og det har et bredt, skridsikkert trinbræt samt store lufthjul. Det kan fx være godt til at tumle rundt på, hvor der ikke altid er plant, og det kan holde til større belastning fra børn mellem 3 og 8 år.

Sjovt dekoreret løbehjul til små børn

Vil du have et fint dekoreret og farverigt løbehjul? Det lille løbehjul fra Bumba er en finurlig variant, der er velegnet til børn op til 20 kg. Hele løbehjulet med trinbræt, hjul og håndtag mm. er farverigt pyntet. Det er godt til en tur på fortovet, indkørslen eller fx terrassen. Søger du et løbehjul, der er en tand mere robust, men samtidig har farver? Løbehjulet Clown er et robust løbehjul med solid metalramme, bremse og luftdæk. Det egner sig til børn fra 5 år og opefter, men kan tåle højst 40 kg. Fælgene er fx blå, mens skærmene er gule og stellet rødt.

Løbehjul eller løbecykler

Overvejer du løbehjul eller løbecykel? En populær variation af løbehjul er løbecykler. Løbecykler er ideelle til at træne børns balance, før de skal lære at cykle rigtigt. Vi har flotte løbecykler i god kvalitet i både pige- og drengefarver. De er fra mærket BERG. Undersøg mulighederne her på hjemmesiden og se, hvilken type løbehjul eller løbecykel, der passer bedst til dit barn. Herefter er det enkelt og sikkert at købe dit valg i vores webshop.

Har du spørgsmål om løbehjul, før du handler, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj holder til på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09