http://www.je-bolegetoj.dk    
Forside Salgs- og leveringsbetingelser Sådan handler du

Få sjovt og godt legeudstyr til haven

Det rigtige legeudstyr er alfa omega i haven. Det får børnene ud i den friske luft og lege, stimulerer deres fantasi og udvikler deres motorik. Med det rette legeudstyr kan børn blive beskæftiget i timevis – mest oplagt om sommeren, men fx sandkasser og legehuse er bestemt også et hit om vinteren. Det er enkelt og sikkert at købe legeudstyr i vores webshop, og i JE-BO Legetøj leverer vi fragtfrit i Danmark ved køb for mindst 3500 kroner. Klik dig rundt om vælg mellem vores store udvalg af alt fra trampoliner, gynger og sandkasser til rutsjebaner og legehuse.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Legehus, rutsjebane og sandkasse
  • Vores udvalg af mange forskellige gynger
  • Hvordan du vælger det rigtige legeudstyr til dine børn

Køb dit legeudstyr til haven online. Har du spørgsmål, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj ligger på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09

Se Legeudstyr - Klik her

Legeudstyr kan være legehus med rutsjebane og sandkasse

Mulighederne er mange, når du skal købe legeudstyr. Det kan fx være klassikere som legehuse, rutsjebaner og sandkasser, der kan give muligheder for meget sjov leg i haven. Legeudstyret er også fint om vinteren, og ligger der sne eller er det bare meget koldt, kan børnene altid søge ind i legehuset. Vi sælger også møbler til legehuset, så I selv kan indrette det, som I har lyst til. Se vores store udvalg af forskellige legeredskaber og tilbehør her på hjemmesiden, og vælg det legeudstyr, der matcher jeres ønsker og behov bedst.

Legeudstyr med mange forskellige gynger

Hos JE-BO Legetøj sælger vi flere forskellige typer gynger. Det er legeudstyr til de små og også de lidt større børn. Vores Climber & Swing er et stort legeredskab, som kan give mange timers underholdning til børnene. Det omfatter både rutsjebane og frie gynger i gyngestativ, som de lidt større børn kan bruge.

Til de helt små har vi et stort udvalg af vippegynger, der vipper sikkert på jorden – hvilket også sagtens kan underholde større børn. Tjek fx vores gyngesten, hvor to brede siddepladser og stabile håndtag giver børnene en sikker fornemmelse. Vores Rocker Puppy kunne være en anden mulighed eller en Big Gynge Elefant, som børnene også sidder sikkert på.

Vælg det rigtige legeudstyr

Er det svært at vælge hvilket legeudstyr, du vil give dine børn? Udvalget er stort, og vores bedste råd er at tage sig den nødvendige tid til at se legeudstyret godt an. Tag højde for kvalitet, pris og underholdningsværdi. Det skal selvfølgelig være sikkert legeudstyr for børnene, men også sjovt og passe til dine børns alder, temperament og fantasi. Klik rundt her på vores hjemmeside og læg det rette legeudstyr i indkøbskurven. Når du har godkendt købet og sendt ordren, leverer vi varer til mindst 3500 kroner fragtfrit i Danmark (kun inkl. de brofaste øer).

Har du spørgsmål om legeudstyr, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj holder til på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09