http://www.je-bolegetoj.dk    
Forside Salgs- og leveringsbetingelser Sådan handler du

Legeredskaber til underholdning hjemme i haven

Leder du efter legeredskaber til haven? Vi har både legehuse, gynger, trampoliner, rutsjebaner, sandkasser, udsigtstårne og legekøkken, som du nemt kan købe i vores webshop og få gratis leveret. I vores udvalg finder du legeredskaber, der aktiverer børnene i haven, så de både er aktive og får frisk luft. De rette legeredskaber kan give børnene underholdning i time efter time og stimulere deres fantasi. Klassiske legeredskaber som fx en sandkasse eller et legehus er altid sikre vindere hos børn. Vælg det legeredskab, du kunne tænke dig hjem til haven, og køb det i webshoppen.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan du vælger de rette legeredskaber
  • Legehuse
  • Levering af legeredskaber

Køb dine legeredskaber online. Har du spørgsmål, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj ligger på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09

Se Legeredskaber - Klik her

Find de rette legeredskaber

Er du i tvivl om, hvilke legeredskaber, du skal vælge til børnene? Der er flere overvejelser at gøre sig. Kvaliteten skal være god og tilsvarende den belastning, legeredskaberne skal udsættes for. Det kan være svært at vælge mellem de mange typer og producenter af legeredskaber, men det bedste råd er at tage sig tid til at undersøge de forskellige muligheder. Du skal overveje faktorer som sikkerhed, underholdningsværdi og pris. Legeredskaberne skal naturligvis være stabile og sikre for børnene, samtidig med at de skal være sjove og passe til børnenes fantasi såvel som deres alders- og udviklingstrin. Klik rundt og se vores brede udvalg.

Legeredskaber som fx et legehus er et hit

Som barn er der ikke noget som at have sit eget legehus. Det giver et indendørs fristed ude i haven, der kan bruges både sommer og vinter. Legehuset er et legeredskab, som begejstrer børn meget og giver perfekte rammer for mange lege. Som forælder skal man ikke bekymre sig om, at legeredskaberne skæmmer i haven. Alle vores legehuse er nemlig lavet i pæne og naturtro materialer, som falder pænt ind i haven. Til dit legehus kan du få tilbehør som sandkasse, rutsjebane og møbler, der alle passer til.

Få legeredskaber leveret fragtfrit i Danmark

Når du køber legeredskaber eller andre produkter i vores webshop for mindst 3500 kroner, leverer vi fragtfrit i Danmark (kun de brofaste øer). Vælg det eller de legeredskaber du ønsker i webshoppen ved at klikke på knappen ”tilføj til kurv” ved produktet. Når du er klar til at købe, trykker du på ”Foretag køb” og godkender betingelserne. Herefter er der blot at indtaste diverse oplysninger vedr. betaling og levering, godkende og trykke ”afsend ordre”. Derefter får du en mail med bekræftelse på købet.

Har du spørgsmål om legeredskaber, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj holder til på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09