http://www.je-bolegetoj.dk    
Forside Salgs- og leveringsbetingelser Sådan handler du

Legekøkken stimulerer fantasien og giver timevis af sjov leg

Et legekøkken er et hit for både drenge og piger, og vi har modeller, der kan bruges både inde på værelset, i legehuset og ude på terrassen. Find det rette legekøkken i vores store udvalg og køb det i webshoppen, så får du det leveret lige til døren. Vi kan bl.a. tilbyde et legekøkken kombineret med butik, et landkøkken, gourmetkøkken eller fx grillkøkken. Desuden har vi mindre tilbehør som stole, der kan bruges som ekstra tilbehør eller, hvis I fx selv indretter legehuset. Du kan også købe et samlet sæt af et bord med stole.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Legekøkken med butik og lyde
  • Landkøkken eller gourmetkøkken
  • Legekøkken med grill

Køb dine legeredskaber online. Har du spørgsmål, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj ligger på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09

Se på Legekøkken - Klik her

Få legekøkken og butik med lyde og effekter

Vil du have ekstra gang i dit legekøkken? Så vælg vores ”Køkken og Butik fra Step2. Det har fx underholdende lydeffekter som: ”Hej! Der er en kunde i din butik. Han kan betale ved kassen”. Legekøkkenet måler 100x97x110 cm, og det indeholder bl.a. en kasse med betalingskort, indkøbsnet, tallerkener, skåle, gryder, kaffekrus samt frugt og grønt. Det giver sjove rammer og mange redskaber til at sætte gang i legen, så tiden flyver af sted. Hør børnene fordrive timerne med leg i køkkenet og butikken inde på værelset eller ude i legehuset.

Legekøkken som landkøkken eller gourmetkøkken

Hvis dit legekøkken skal være i landlig stil, kan du vælge vores kompakte landkøkken fra Step2. Dette er et flot, kompakt legekøkken, der har mikrobølgeovn og lyd. Det måler 104x66x34 cm, og med til dette legekøkken får du bestik, tallerkener, skåle, gryder, kaffekrus, salt og peber sæt samt frugt og grønt. Vil du have telefon med i dit legekøkken? Så skal du vælge Gourmetkøkkenet fra Step2 til dine børn. Det har et lidt andet design og derudover en telefon, så man kan ringe til vennerne og fortælle, når maden er færdig.

Legekøkken med grill

Et legekøkken med grill kan du fx flytte ud på terrassen på de gode sommerdage, så børnene rigtig kan leve sig ind i madlavningen på grillen, sidde under parasollen og lege hyggeligt omkring køkkenet. Om vinteren kan du sagtens flytte det ind på børneværelset igen. Dette grill-legekøkken, som måler 63x76x76 cm, er inklusiv stol, parasol og køkkensæt af hele 27 dele. Leder du også efter et legehus? Så kan du købe ’Gather & Grill legehus”, som kombinerer legekøkkenet med vask, grill på terrassen, havebænk og dørklokke med lyd. Dette kan du få leveret fragtfrit i Danmark.

Har du spørgsmål om legekøkkener, før du køber online, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj holder til på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09