http://www.je-bolegetoj.dk    
Forside Salgs- og leveringsbetingelser Sådan handler du

Legehus i træ eller plast til sjov leg i haven

Et legehus er perfekt til leg i haven både sommer og vinter. Vi har legehuse i både træ og plast. Legehuset kan være centrum for mange timers leg udenfor. Det er skønt, når børnene får frisk luft og løber glade ind og ud af legehuset eller hygger sig med at leg inde i det. Er det en kold vinter, er det især godt til at lege inde i samtidig med, at børnene får en optimal luftforandring inde fra stuen eller værelset. Vi sælger et stort udvalg af legehuse i vores webshop, hvor det er nemt og sikkert at handle. Køber du får mindst 3500 kr., får du legehuset leveret gratis i Danmark (på de brofaste øer).

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vores legehuse er designet til haven
  • De solide eventyr legehus
  • Et fint legehus med veranda

Køb dit legehus online. Har du spørgsmål, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj ligger på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09

Se Legehuse - Klik her

Legehus der pynter i haven

Er du bange for, at legehuset skæmmer haven? Vi sælger legehuse i både træ og plast, der alle er lavet i pæne, naturtro materialer. Det gør, at farverne matcher havens nuancer og falder ind i omgivelserne. Prøv fx et fint legehus i umalet træ med grønne vinduer. På samme måde er vores plastic legehuse produceret i naturfarver som fx brune, grå og grønne nuancer.

Flot eventyr legehus i solidt træ

Vil du have et velbygget kvalitets legehus? I vores webshop kan du købe ”Eventyr Legehus Alice”, som er et solidt legehus i 15 mm vedligeholdelsesfrit cedertræ. Der er plexiglas i vinduerne, så på de kolde vinterdage er legehuset ideelt at lege inde i. Dette legehus har et sødt design med skæve vinduer og dør, så huset får et eventyrligt præg. Huset er klassisk, enkelt og perfekt til at stimulere børnenes fantasi, så de selv kan skabe deres egne lege. Huset leveres i fire færdige sider og tag, der er nemme at samle.

Cedertræ er det mest miljøvenlige træ – ekstremt robust og kan klare al slags vejr uden imprægnering. Selv i det ustadige danske vejr kan det ubehandlede træ holde op til 50 år. Træet bliver med tiden sølvgråt, men du kan efterbehandle med træolie, hvis du vil beholde den brune overflade.

Fint legehus med veranda

Skal legehuset have fine detaljer? Legehus Milan har en fin veranda med stakit i siderne og halvtag båret af stolper over. De grønne vinduer kan åbnes som skodder på ydersiden. Et legehus der er perfekt til at pusle og lege flere timer i. Indret fx legehuset med nogle af vores borde og stole inden for, så der fx kan blive inviteret til te-selskab. Eller kombiner med sandkasse eller gynger uden for, så er der basis for en masse varierende leg i den friske luft. Dette legehus er også i solidt cedertræ.

Kig rundt her på hjemmesiden og find lige præcis det legehus, som passer til dine børn og den pris, som passer til din økonomi. Hvis du har spørgsmål til vores legehuse, før du køber online, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj holder til på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09