http://www.je-bolegetoj.dk    
Forside Salgs- og leveringsbetingelser Sådan handler du

Havetrampolin giver sjov og motion til børn og voksne

Vil du give børnene ideel mulighed for at kombinere leg og motion, og måske også dig selv? En havetrampolin er perfekt motion for både børn og voksne – og ikke mindst en kilde til mange sjove timers leg. Hos JE-BO har vi et stort udvalg af trampoliner fra forskellige producenter og i varierende prislejer. Det er enkelt at handle i vores webshop, og herefter kan du få din nye havetrampolin leveret lige til døren. Havetrampoliner stimulerer balance, finmotorik og koordination. Giv dig selv og dine børn mulighed for denne sjove og gode motion.

Her på siden kan du læse mere om:

  • De forskellige havetrampoliner, producenter og valgmuligheder
  • Havetrampolin fra Berg
  • Muligheden for forskelligt udstyr til havetrampolinen

Køb din havetrampolin og andre legeredskaber online. Har du spørgsmål, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj ligger på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09

Se Havetrampoliner - Klik her

Find en havetrampolin, der passer til dine behov

Hos JE-BO forhandler vi havetrampoliner fra forskellige producenter i webshoppen. Vælg mellem mange modeller fra mærker som BERGTOYS, Magic Circle, Mega Fun og Jump 400. Tag højde for, hvor meget tilbehør du gerne vil have, kvaliteten og hvor meget havetrampolinen skal belastes, samt hvor højt dit budget er. Havetrampolinerne varierer nemlig i pris, kvalitet og sikkerhed. Desuden kan du få trampoliner til haven i forskellige designs samt modeller, der kan graves ned.

Havetrampolin fra BERG giver valgmuligheder

Vil du have en havetrampolin i høj kvalitet? I vores webshop kan du købe havetrampoliner af mærket Berg, der er slidstærke og produceret med fokus på design, sikkerhed og holdbarhed. En havetrampolin herfra er god til at klare det omskiftelige danske vejr med regn og blæst. Havetrampolinerne er meget stabile med en tyk beskyttelseskant og polstring i vandafvisende skum.

Hos os kan du købe forskellige modeller af Berg. ’Favorit’ er en basismodel og god for den prisbevidste kunde. ’Champion’ er en model med ekstra fokus på sikkerhed og holdbarhed, mens ’Elite’ har en kvalitet, der er helt i særklasse. Inground er specielt til nedgravning. Find hele udvalget her på hjemmesiden.

Få udstyr og reservedele til din havetrampolin

Har du mindre eller større børn? Alt afhængig af din situation kan du købe det udstyr til din havetrampolin, som du har brug for. Til små børn kan det fx være en god ide med et sikkerhedsnet. Desuden kan man få stige, betræk og forankringssæt. Nye kantpuder er også et populært tilvalg, og vi sælger dem med mange forskellige diametermål. Vær dog opmærksom på, at tilbehøret er forskelligt modellerne imellem. Tjek derfor om den havetrampolin, du overvejer at købe, kan fås med det ønskede tilbehør.

Hvis du har spørgsmål om vores havetrampoliner, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj holder til på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09