http://www.je-bolegetoj.dk    
Forside Salgs- og leveringsbetingelser Sådan handler du

Gynger til de små i forskellige faconer og farver

Gynger der ligner en elefant, en hval eller måske en hund. Mulighederne er mange i vores webshop, hvor vi har et bredt udvalg af gynger. Lige fra større legeredskaber med gynger og rutsjebane til gynger i stil med gyngeheste. Undersøg mulighederne her på vores hjemmeside og find den type gynge, som passer bedst til dit barn. Herefter er det blot at handle i webshoppen, og vi leverer gyngen direkte til dig. Koster den mindst 3500 kr., får du den gratis leveret i Danmark (kun inklusiv de brofaste øer). Kombiner evt. gynger med andre legeredskaber som fx sandkasse eller legehus.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Gynger, der giver plads til tre børn
  • Gynger og rutsjebane i ét legeredskab
  • Sammensæt gynger med andre legeredskaber

Køb dine legeredskaber online. Har du spørgsmål, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj ligger på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09

Se Gynger - Klik her

Få gynger til tre i én

Vi sælger Gynge Hval fra Little Tikes. Det er en sjov gynge, der vipper som en gyngehest og har plads til helt op til tre børn. To brede siddepladser og de stabile håndtag giver børnene en sikker fornemmelse. Der er plads til et tredje barn i midten. Gyngen kan hjælpe små børn til at udvikle deres motoriske færdigheder. Gyngen er perfekt til leg både i haven og inde i huset. Er den blevet beskidt på græsplænen, er der råd for det. Det solide plastic er heldigvis let at rengøre med sæbe og vand. Gyngehvalen passer til børn mellem ca. 1½ og 5 år.

Gynger og legehus i ét og samme legeredskab

Leder du efter en samlet udendørs legestation til børnene? Hvis du savner mere end gynger i haven, kan vi tilbyde flere produkter, som forener legeredskaber. Tjek fx vores Little Tikes Clubhouse Swing set, der er et stort legeredskab med 2 gynger, stige og rutsjebane. Det giver grundlag for mange timers underholdning for børnene og anbefales til børn mellem 2 og 6 år. Eller skal der endnu mere underholdning til? Prøv det store legeland ”Adventure Land 2” fra Step2.  Dette er med 3 gynger, rutsjebane, teleskop og et legehus/klatretårn. Gyngestativet fra Step2 med rutsjebane ”Play Up Gym” kunne være en enklere løsning.

Gynger til alle behov og sammensæt selv

En enkelt og sjov gynge til små børn kan være Gyngestenen fra Step2. Den er designet, så det ligner, at den er udformet i sten. Den naturtro farve gør, at den falder flot ind mellem græs og jord. Derfor er den perfekt, hvis du ikke vil have haven skæmmet af farvestrålende plasticlegetøj. Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige legeredskaber i webshoppen, og du har altid mulighed for selv at sammensætte efter behov. Køb fx et legehus, et legekøkken til haven samt gynger og sandkasse.

Har du spørgsmål om gynger, før du handler online, kan du skrive til info@je-bo.dk. JE-BO Legetøj holder til på Grindstedvej 40, 6670 Holsted. Tlf.: 75 39 65 85/ 61 76 44 09